Sursa imagine: Facebook

Blogger, despre provocările puse la cale de opoziție: dacă democrații ar face la fel - vai de picioare

«Dacă nu-i cap, vai de picioare!». Aceasta este reacția bloggerului Eugen Luchianiuc la provocările ieftine ale unor exponenți ai grupării extremiste Antifa, organizate în timpul Adunării Partidului Democrat din Piața Marii Adunări Naționale.

Amintim că un grup de persoane dubioase a dat foc unor tomberoane de pe strada Pușkin, încercând să creeze panică. În același timp, câțiva membri ai organizației extremiste ANTIFA au încercat să scandeze mesaje necenzurate în adresa oamenilor veniți în PAMN, în zona Arcului de Triumf. La rândul lor, oamenii și-au exprimat indignarea față de lipsa de toleranță și cultură elementară a celor de la ANTIFA.

Luchianiuc scrie, cu referire la capacitatea de mobilizare a PDM, ca dacă democrații ar proceda la fel la mitingurile opoziției, s-ar alege praf din prietenii lui Năstase.

«Băiețașii prietenului lui Năstase atacă poliția azi, în timp ce PD face mitingul electoral în #pman. Acum rămâne ca tinerii democrați, după ce au demonstrat că pot organiza mitinguri, ce ar trebui sa facă la următoarele mitinguri DAiste? Să între în alde plângău și moțpan? Dacă nu-i cap, vai de picioare»,  a replicat Eugen Luchianiuc, într-o postare pe Facebook.

Autor: Ion Vasilos
21.10.2018 Actual
659
0

Comentarii 0