Sursa imagine: evenimentul.md

Mesaje de solidaritate din partea Diasporei: „Moldova, te felicităm pentru realizările noi și sperăm să continui drumul spre Europa”

Exponenții Diasporei moldovenești subscriu opțiunii Pro-Moldova, exprimată de Partidul Democrat, salută opțiunea proeuropeană clară a țării și caută modalități de a se întoarce acasă, pentru a pune umărul la dezvoltarea țării. Aceștia au difuzat pe Internet mai multe mesaje video, adunate într-un clip prezentat participanților la Adunarea Națională PDM - Pentru Moldova, desfășurată astăzi în Piața Marii Adunări Naționale din Capitală.

”Împreună, toți căutăm capacități și mod constant în care noi putem să ne întoarcem acasă și să utilizăm acolo toate cunoștințele noastre”, a declarat Adrian Dulgher, moldovean stabilit în Londra.

”Susțin cursul proeuropean al Republicii Moldova, mult succes înante”, este mesajul transmis de Marian Zagorean, moldovean stabilit în Emiratele Arabe Unite
«Mă bucur de toate schimbările care au loc în ultimul timp în țară. Sper ca Republica Moldova să ajungă cât ai curând în rândul țărilor libere și dezvoltate», spune Cristina Rusu, moldoveancă stabilită de 14 ani în Padova, Italia.

”Dragă Moldova, mi-e dor tare de tine și chiar dacă sunt departe, știu că lucruri frumoase se întâmplă în țară. Te felicit pentru realizările noi și sper să continui drumul spre Europa”, este și mesajul Cristinei Terescu, moldoveancă stabilită în Italia

”Îi doresc Republicii Moldova să investească în viitorul tinerelor generații, să aibă grijă de poporul său, pentru că ei, la rândul lor, vor avea grijă de țară”, spune Valentin Madan, moldoveancă stabilită în Irlanda.

Autor: SV
21.10.2018 Actual
498
0

Comentarii 2

  • Ion:

    Sarmanii oameni au fost adusi ca dobitoacele la boina! Angajatii institutiilor bugetare si intreprinderilor de stat sunt obligati sa iasa la miting! In caz contrar daca nu vor iesi vor fi eliberati din servicii ia sefilor acestor intreprinderi li se va deschide dosare penale! S-a ajuns pina la aceea ca au fost aminate operatiile bolnavilor dupa data de 21 octombrie bolnavii fiind impusi sa trmita neamurile nu mai putin de 50 de persoane la miting in caz contrar nu vor fi operati!

    21.10.2018 12:59
  • macar:

    al doilea ceausescu

    21.10.2018 13:13