Sursa imagine: publika.md

Eurodeputatul Norica Nicolai regretă votul din Chişinău: Partidele care s-au opus votului se descalifică

 Partidele politice din Moldova care se declară proeuropene, dar s-au opus introducerii vectorului european în Constituţie, se descalifică atât în faţa propriului electorat, cât şi în faţa Bruxellesului. De această părere este eurodeputatul Norica Nicolai, care a menţionat că politicienii de la Chişinău puteau astăzi să arate şi să garanteze UE că vor într-adevăr ca ţara noastră să urmeze parcursul european.

"Regret votul de astăzi de la Chişinău şi îmi pare rău că doar două partide care constat se declară europene au susţinut acest proiect. Acest vot spune foarte clar cine este alături de proiectul european, ce partid este alături de acest proiect şi cine doar clamează pentru eventuale beneficii care ar putea veni de la Bruxelles", a spus Norica Nicolai, eurodeputat.

Norica Nicolai şi-a arătat speranţa că vectorul european ar putea fi introdus în Constituţie în urma referendumului anunţat de către preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Autor: publika.md
18.10.2018 Actual
599
0

Comentarii 2

  • timofei:

    asta a fost o tradare nemaipomenita!!! acuma stiti dragi europarlamentari cine sunt anti-europenii care se lingusesc pe langa voi!

    18.10.2018 18:38
  • Tatiana:

    Nici n-ai cum sa nu regreti faptul ca niste magari care se numesc unionisti si pro-europeni, se arata impotriva integrarii europene.

    18.10.2018 19:29