Sursa imagine: gov.md

Cooperarea moldo-germană, discutată de premierul Filip și noua ambasadoare a Germaniei la Chișinău

Aspecte privind dezvoltarea cooperării moldo-germane au fost discutate astăzi la întrevederea prim-ministrului Pavel Filip cu noua ambasadoare a Germaniei la Chișinău, Angela Ganniger.
 
Premierul a apreciat caracterul durabil și constructiv al dialogului moldo-german și a exprimat deschiderea pentru intensificarea cooperării bilaterale în domenii cheie: ”Vreau să vă asigur că veți avea o colaborare foarte bună cu Guvernul Republicii Moldova, așa cum a fost mereu. Suntem gata să vă oferim tot suportul de care aveți nevoie”.
 
În cadrul discuțiilor, Pavel Filip a reiterat că realizarea obiectivului de integrare europeană este prioritatea numărul unu a Guvernului Republicii Moldova, care va continua implementarea acțiunilor incluse în agenda de reforme bazată pe Acordul de Asociere și Acordul de Liber Schimb cu UE. În context, premierul a mulțumit părții germane pentru suportul oferit în acest parcurs, inclusiv la nivel practic prin programe de asistență bilaterală.
 
La rândul său, oficialul german a apreciat deschiderea Guvernului și a salutat buna colaborare cu țara noastră în mai multe domenii, exprimând, totodată, interesul pentru dezvoltarea cadrului de cooperare.
Autor: HotNews
17.10.2018 Actual
621
0

Comentarii 0