Sursa imagine: parlament.md

Andrian Candu îndeamnă cetățenii să se mobilizeze pentru a-l încuraja pe deputatul Tudor Deliu să voteze pentru integrarea europeană

Îndemnul lui Candu vine după ce aleșii PL și PLDM din Parlament s-au pronunțat, vinerea trecută, împotriva introducerii vectorului european în Legea Supremă.

«Tudor Deliu ezită. Să ne mobilizăm și să-l încurajăm prieteni, poate reușim să-l convingem să susțină introducerea vectorului european în Constituție», a postat Andrian Candu, pe Facebook.

Amintim că votarea proiectului de lege, care prevede introducerea obiectivului de integrare europeană în Constituţie, elaborat de Partidul Democrat din Moldova, a fost amânată.

După ce a devenit clar că acesta nu va acumula cele 67 de voturi necesare, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat că le mai acordă o şansă PLDM şi PL, care pretind a fi formaţiuni proeuropene, şi care au anunţat că nu susţin introducerea sintagmei în Legea Supremă.

Autor: SV
15.10.2018 Actual
663
0

Comentarii 4

 • macar:

  Vinovat e Dodon

  15.10.2018 18:03
 • Dorian:

  Unde se poate de îndemnat? :D Eu pot să votez în locul lui, dacă e posibil)) Hehe

  15.10.2018 18:43
 • Dorin:

  Deci am ajuns cind alesii poporului trebuie rugati de societate ca sa intruneasca criteriile ce isi doreste cetatenii, sa nu uitam ca anume cu acest subiect si au ajuns in fotolii PLDM, adica la vot curs pro-european iar la vot deja nu e necesar, mincinosii si tilharii sunt da nu partid pro integrare.

  15.10.2018 20:12
 • Adrian:

  Poate să-i amintescă cineva lui Deliu cu ce mesaj a venit în campania electorală precedentă, pentru ce lumea l-a votat, el nu trebuie să uite că e în parlament să reprezinte interesele cetățenilor, nu pe cele proprii.

  15.10.2018 20:27