Sursa imagine: YouTube

Vlad Plahotniuc, despre Chișinău Arena: E o investiție în viitorul Capitalei

Complexul multifuncțional Chișinău Arena este o investiție în viitorul Capitalei și un semnal că orașul se dezvoltă. Acest lucru l-a scris pe Facebook președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

”Azi începe construcția celui mai ambițios proiect cultural și sportiv – complexul multifuncțional #ChișinăuArena. E o investiție în viitorul Capitalei, un loc de care se vor bucura atât chișinăuienii, sportivii locali și internaționali, cât și turiștii, care vor vizita Moldova.

Este un semnal că orașul se transformă într-o adevărată capitală modernă, cosmopolită, așa cum și-o doresc chișinăuienii.

La cât mai mulți și mai frumoși ani, Chișinău!”, se arată în mesajul politicianului.
Partenerul privat al proiectului Chișinău Arena, grupul turcesc Summa, dă asigurări că arena va fi inaugurată exact peste 12 luni, de Hramul Capitalei. Complexul multifuncțional include o sală polivalentă pentru cinci mii de locuri, o piscină olimpică, terenuri de tenis, săli de sport, o parcare de o mie de locuri, dar și hoteluri, localuri de alimentație și agrement, etc


 

Autor: SV
14.10.2018 Actual
1101
0

Comentarii 1

  • Serafim:

    Imi pare rau ca unii gândesc așa stupid, daca aceasta aarena ar fi fost construita de ani buni sportivii nostri nu odata la 5 ani ar aduce aurul acasa si chiar si in fiece an, pacat ca unii au o asa mite scurta. Și trebuie sa ne gindi ca da invistitii in aceasta aren vor fi si deloc mici dar cu o asa arena si bugetul statului dupa se va mari datorita evenimentelor create .

    15.10.2018 09:47