Sursa imagine: politiacapitalei.md

Chișinăuian cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor

Oamenii legii au efectuat percheziții autorizate într-un apartament din Chișinău ce aparține unui bărbat în vârstă de 46 ani. În apartament polițiștii au depistat un pachețel de tip zip-lock în care se afla o substanță suspectă cu aspect de bulgări, un plic cu praf cât şi 7 pliculețe din folie de aluminiu în care se afla praf de culoare bej.

Poliţiştii le-au ridicat, sigilat și transportat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Ulterior conform raportului de expertiză tehnico- criminalistică substanțele depistate în apartament se atribuie la substanțele narcotice. În cazul în care drogurile ar fi fost comercializate suspectul ar fi obținut un profit în sumă de 50.000 lei.
 
Este de menţionat faptul că suspectul a fost fost anterior judecat pentru comercializarea drogurilor. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede închisoare de la 7 la 15 de ani.
Autor: HotNews
08.10.2018 Actual
696
0

Comentarii 0