Sursa imagine: clickpentrufemei.ro

Cel mai eficient remediu pentru creșterea părului

Un remediu mai puțin cunoscut pentru creșterea părului este extractul de chiparos, așa că dacă și tu te confrunți cu această problemă, ar fi bine să îl iei în considerare.

Chiparosul japonez se găseşte într-o serie de produse pe care le folosim zilnic, de la şampon la plasturi.  În stare pură, extractul de chiparos japonez este cel mai eficient remediu pentru creşterea părului.  În plus, extractul de chiparos japonez este un dezinfectant natural.

Uleiul de chiparos poate fi folosit pentru:

- reduce transpiraţia excesivă

- comprese în probleme circulatorii, picioare grele, picioare umflate

- ten gras, cuperoză

- masajul în zonele cu retenţie de fluide, artrită, vene varicoase, celulită

-  aromaterapie: tuse şi bronşită, dismenoree, menopauză, astenie

-  odorizant: purificarea şi împrospătarea aerului

De asemenea, lavanda poate ajuta la creşterea rapidă a părului. Doar câteva picături de ulei esenţial adăugate în şamponul pe care îl folosim ne poate ajuta să ne recuperăm podoaba capilară.

La fel de eficient este şi uleiul esenţial de mentă. Specialiştii avertizează, însă, că trebuie să folosim doar câteva picături, altfel substanţa aplicată poate cauza arsuri la nivelul scalpului.

Pentru o podoabă capilară bogată şi sănătoasă, specialiştii recomandă şi pastilele de ginseng. Experţii îi sfătuiesc pe cei care vor să le crească părul repede să stea departe de ondulator şi placa pentru păr.

Autor: clickpentrufemei.ro
06.10.2018 Caleidoscop
891
0

Comentarii 0