Sursa imagine: europalibera.org

Blogger: Natalia Morari și-a ieșit din pepeni, când a fost întrebată de furtul miliardului și relațiile cu Lucinschi și Șor

A încercat să facă o nouă emisiune propagandistică, dar planurile i-au fost date peste cap. Bloggerul Corneliu Gandrabur oferă o primă reacție la emisiunea Politica de ieri, de la postul de televiziune TV 8, la care Natalia Morari a fost ridiculizată de vicepreședintele Tineretului Democrat, Ion Hargel.

”Astfel, în cadrul emisiunii de ieri, Harghel a prezentet mai multe fotografii și probe care demonstrează că Morari și invitații ei „neafiliați politic” manipulează zilnic. Mai mult, fiind atins și subiectul despre „căutarea miliardului”, Morari s-a aprins atunci când Harghel a întrebat-o dacă i-a întrebat pe cei din familia Lucinschi și pe Șor despre banii jefuiți din sistemul bancar”, scrie Corneliu Gandrabur, într-un material publicat pe blogul său.

Autorul taxează și decizia Nataliei Morari de a-i închide microfonul lui Ion Harghel.

”Fiind deconspirată în direct că nu vrea să se afle și adevărul în emisiunea ei, Morari a țipat tot timpul că închide emisiunea sau taie microfonul lui Harghel, ca să-i închidă gura omului care prezenta și o altă opinie”, continuă Gandrabur.

În final, Gandrabur constată că emisiunea Nataliei Morari a degenerat într-o porție penibilă de victimizări.

”Mai pe scurt, vorba lui Cheianu, deși Morari a dorit să facă o nouă emisiune propagandistică și a încercat să închidă gura lui Harghel, până la urmă nu a putut decât să se victimizeze”, conchide Gandrabur. 

Autor: SV
05.10.2018 Actual
1438
0

Comentarii 5

 • timofei:

  ea stie unde-s banii, ca de acolo a mancat si ea
  are comanda sa atace PDM si sa arunce toate fusele spre Plahotniuc pentru ca le-a dat peste labe...

  05.10.2018 13:39
 • Vasea:

  Mai mare doghitok prost si lingau de cururi ca Gandrabur mai este sineva pin moldova numa minsiuni zi de zi

  05.10.2018 14:44
 • Boris:

  Natalia Morari a fost calmă toată emisia însă cînd a fost vorba de bunul ei prieten Șor și amantul ei Lucinschi, sentimentele și emoțiile au ieșit la iveală că pe final a închis și microfonul să nu audă lumea adevărul

  05.10.2018 15:18
 • Vadim:

  Halal de asa jurnalism pe care il practica Nastasa...

  05.10.2018 15:50
 • Andrei:

  Natalia Morari din start nu trebuia sa-l accepte in studiou pe needucatul de Harghel, care s-a comportat salbatic, vorbind doar ceea ce vroia el , nu raspundea la intrebarile care i se puneau.Acest individ a fost trimis special sa faca acolo harababura, ca mai apoi trolii si Gandrabur sa sara in capul emisiunii.Dar vreau sa-i intreb - voua nu va era greata de acest Harghel, care elementara educatie nu are ? Nu ati reusit sa-i patati autoritatea Nataliei Morari nici un pic. Oricare din voi, in locul Nataliei Morari, ati fi procedat mult mai dur, avand in fata un palavragiu necioplit si nesimtit.

  05.10.2018 22:59