Sursa imagine: politics.md

Tânăr democrat, către Newsmaker: De ce nu dați nimic despre implicarea lui Platon în miliardomat și laundromat? Pentru că luați bani de la el!

Vicepreşedintele Tineretului Democrat din Moldova, Ion Harghel, face praf, într-o intervenţie live pentru portalul Newsmaker presa finanţată de oligarhul condamnat Veaceslav Platon, dar şi de către oligarhii refugiaţi la Frankfurt Victor şi Viorel Ţopa.

În timpul unui protest organizat de tinerii democraţi în faţa sediului PAS, Ion Harghel i-a întrebat pe cei de la Newsmaker, care sunt docili opoziției de dreapta, de ce iau apă în gură, atunci când se discută despre afacerile murdare ale lui Veaceslav Platon.

„De ce Newsmaker, fiind un site de limbă rusă, nu a publicat investigaţia jurnalistului rus Roman Anin, privind furtul miliardului. Acesta demonstra că autorul Miliardomatului şi Laundromatului rusesc este Veaceslav Platon?”, a întrebat Ion Harghel.

„De ce nu a apărut pe Newsmaker acea interceptare de pe Internet, unde Veaceslav Platon recunoaşte că era, în 2014, gata să pună pe butuci sistemul bancar din Republica Moldova?”, a continuat tânărul democrat, fără nicio replică din partea jurnalistului Newsmaker.

Ion Harghel a mai declarat că o anumită parte a presei, din care face parte şi Newsmaker, nu vrea să publice informaţii compromiţătoare despre Veacelav Platon, deoarece este plătită de acesta.

„Presa finanţată din Miliardomat, din banii furaţi de la Banca de Economii, nu vrea să spună aceste lucruri. Şi Newsmaker face parte din Platon Trust Media, pentru că niciodată nu vorbeşte despre Veaceslav Platon, atunci când se spune despre frauda bancară”, a mai spus Ion Harghel.

Autor: politics.md
04.10.2018 Actual
500
0

Comentarii 2

 • timofei:

  presa de rahat
  lor nu le pasa de viitor
  ei se gandesc ACUM la buzunarul lor!

  04.10.2018 15:34
 • realist:

  Este evident ca Maia, Nastase, TV8, JURNAL, NewsMk sunt finatati de Filat si Platon

  04.10.2018 17:20