Sursa imagine:

Sute de tineri democrați i-au huiduit pe Maia Sandu și Andrei Năstase la Parlament: Cum e să fii finanțat de la „Șorhei?”

În jur de 200 de reprezentanți ai Tineretului Democrat protestează în această dimineață în fața Parlamentului, unde s-au adunat câteva zeci de membri și simpatizanți ai PAS și DA. Tinerii democrați le bat obrazul lui Andrei Năstase și Maia Sandu pentru sursele ilegale de finanțare a celor două partide, dar și pentru legăturile politicienilor numiți cu oligarhi de peste hotare, căutați de justiția internațională pentru crime grave.

Tinerii au venit cu pancarte pe care scrie ”Maia și Andrei, cum e să fii finanțat de la Șorhei?”, ”Maia Sandu, din banii BEM pe Filat salvăm”. Pe alte pancarte se făcea aluzia despre zborul Maiei Sandu și a lui Vlad Filat spre Doha, cu avionul privat al lui Ilan Șor.

Prin pancartele afișate, tinerii democrați arată că PAS și PPDA sunt finanțate de Fundația „Open Dialog”, care ia bani și îl promovează activ pe oligarhul kazah condamnat Muhtar Ablyazov.

Cei câteva zeci de simpatizanți PAS și DA au plecat din fața Parlamentului prin grădina publică Ștefan cel Mare.

Autor: Ion Vasilos
04.10.2018 Actual
673
0

Comentarii 2

  • timofei:

    de ce sfanta Maia a fugit de tinerii democrati????

    04.10.2018 10:32
  • realist:

    Pancartele sunt tari de tot! Cine le-a facut? Barvo

    04.10.2018 13:00