Sursa imagine: b1.ro

Blogger: Unionismul, prilej de PR pentru liderul platformei unioniste Acţiunea 2012, George Simion

Liderul Platformei unioniste Acţiunea 2012, George Simion, este suspectat de jocuri oculte, înainte şi după ultima sa expulzare din Republica Moldova. Simion afirmă că a fost bătut de către reprezentanții Biroului Migrațiune și Azil înainte de expulzare. De cealaltă parte, Poliția de Frontieră afirmă că Simion a fost predat autorităților române fără să aibă semne de violențe pe corp. Și colegii lor de peste Prut au confirmat că George Simion nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nici nu a depus vreo plângere.

Bloggerul Eugen Luchianiuc se întreabă, între altele, cum a ajuns acesta “să prezinte o emisiune la 10tv chiar înaintea expulzării sale, și, cel mai trist, la o oră după ce oamenii angajați acolo au declarat public faptul că în cadrul 10TV există cenzură și ei nu mai pot lucra la o televiziune cenzurată”.

În acelaşi material, publicat pe blogul său, Luchianiuc îşi pune şi alte întrebări, privind acest caz, care trezesc cel puţin suspiciuni.

„De ce George Simion nu a intrat în live așa cum o făcea deseori când se întâmplau situații stranii cu el? De ce nu s-a adresat medicului imediat ce a intrat pe teritoriul României? De ce polițiștii de frontieră din România nu au înregistrat nimic? Poate pentru că nu era însângerat și pantalonii nu erau rupți? Cum a ajuns George să prezinte o emisiune la 10tv chiar înaintea expulzării sale, și, cel mai trist, la o oră după ce oamenii angajați acolo au declarat public faptul că în cadrul 10TV există cenzură și ei nu mai pot lucra la o televiziune cenzurată?”, se mai întreabă bloggerul citat.

Amintim că George Simion, a fost anunțat că a primit interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova, pe un termen de 5 ani. 

Autor: Ion Vasilos
02.10.2018 Actual
533
0

Comentarii 1

  • Marcel:

    Prea multe semne de intrebare lasa acest Simion. Cred ca si acesta trebuie sa-l atace pe Plahotniuc pentru ca sa se faca vizibil.

    02.10.2018 18:19