Sursa imagine: moldova24.info

Scandalos! Omul lui Usatîi are cheltuieli de oligarh, dintr-un salariu modest de primar de Bălți

Este un simplu primar, dar are cheltuieli de oligarh. Este vorba despre actualul edil de Bălți, despre care presa locală scrie că își permite lucruri care valorează mult mai mult decât câștigă.

”Telefonul mobil al lui Nicolae Grigorișin costă 19 mii de euro. Acesta a putut fi observat în timpul unui reportaj despre inspecțiile făcute de Grigorișin la grădinițe. În cadru, Grigorișin vorbește la un Vertu, confecționat din aur, platină și învelit în piele de crocodil”, scrie portalul local gzt.md.

”Prețul acestui telefon este incompatibil cu salariul de primar. Nu este pentru prima dată când Grigorișin etalează bunuri și obiecte de lux. Acesta a fost văzut îmbrăcat în costum Brioni, de 5000 de euro și cu ochelari Armani, de 200 de euro. Acest fapt demonstrează că primarul de Bălți are venituri dubioase, iar vorbele despre faptul că în primăria Bălți nu există corupție sunt apă de ploaie”, mai scriu jurnaliștii de la portalul citat.

 

Autor: moldova24.info
27.09.2018 Actual
500
0

Comentarii 1

  • Ilie:

    Usatii pe ai sai , nu-i lasa la greu , ii ajuta financiar cit de tare poate , mai ales ca il mai sustine si Kremlinul! Si acest Usatii inca mai are soviste sa vorbeasca despre dreptate si demnitate?Rusine!

    27.09.2018 16:33