Sursa imagine: Facebook

Plahotniuc: Criticile oponenților politici trebuie să fie analizate și dacă ele conțin ceva constructiv – luate în considerare

Criticile oponenților politici la adresa Partidului Democrat din Moldova trebuie să fie privite ca o formă de competiție politică, mai ales ținând cont că PDM este formațiune de guvernământ. Declarația a fost făcută de către liderul democraților, Vlad Plahotniuc, la briefingul susținut după ședința Consiliului Politic Național al PDM.

Potrivit lui, aceste critici trebuie să fie analizat și dacă ele conțin ceva constructiv, trebuie luate în considerare.

”Nivelul competiției politice în Republica Moldova este încă destul de jos, partidele încă trebuie să învețe cum să concureze în așa fel, încât din competiția lor să câștige oamenii. Partidul Democrat este un partid puternic, eu sunt un om puternic și nu mă feresc să spun asta, iar cei puternici sunt atacați, căci mulți își doresc să intre în competiție cu ei, iar unii mai prăpădiți atacă doar ca să-și facă și carieră politică cu asta”, a spus Plahotniuc.

Liderul democraților a precizat că, este important ca toată puterea politică a formațiunii trebuie gestionată corect, în interesul cetățenilor, indiferent unde activează fiecare dintre noi.

Autor: SV
14.09.2018 Actual
494
0

Comentarii 2

  • Aurel:

    Care că ei doar cu Plahotniuc stau în gură, nu sunt inventivi deloc, am impresia că-s cam prostuți.

    14.09.2018 20:33
  • Rustin:

    Oponenții din PAScuDA îndeosebi, au demonstrat de mai multe ori că sunt niște incompetenși și se țin doar de PR ieftin și parazitar, de a crește imaginea pe imaginea altcuiva, ceea ce denotă că din punct de vedere mangerial sunt zero și inutili.

    14.09.2018 20:50