Sursa imagine: ipn.md

Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, prins cu minciuna! Vezi replica unei realizatoare TV

Dorina Iurcu, realizatoarea emisiunii ”Butonul Roşu” şi producător al emisiunii ”Moldova în Direct”, de la postul de televiziune Moldova 1, dezminte public acuzațiile vicepreședintelui PPDA, Alexandru Slusari, care spune că el și colegii săi de partid nu ar fi invitați la dezbateri.  

„În doi ani, 2017-2018, Andrei Năstase n-a fost chemat NICIODATĂ la Televiziunea Națională”, a declarat Alexandru Slusari pentru portalul Tribuna. ”Eu am fost chemat odată la emisiunea Butonul Roșu să vorbesc despre probleme din agricultură”, a mai spus acesta.

Dorina Iurcu demonstrează că aceste afirmații sunt false.

”Doar în 2018, personal l-am invitat de două ori la Butonul Roşu pe dl Slusari. O dată nu a putut veni, pentru că era plecat din Chişinău, în cel de-al doilea caz l-a recomandat pe dl Mîrzenco, care a participat. Dl Andrei Năstase a fost invitat de două ori, în ambele cazuri a refuzat. Ultima dată chiar după alegerile locale. Pe site este emisiunea din 6 iunie. A fost şi dl Chiril Motpan, la o emisiune Butonul Roşu”, a postat Dorina Iurcu, pe Facebook.

Amintim că și conducerea postului Moldova 1 a anunțat, într-un comunicat de presă, că liderii PAS și PPDA au fost invitați în repetate rânduri să-și prezinte punctul de vedere în cadrul emisiunilor ”Butonul roșu” și ”Moldova în direct”, însă aceștia au ori au refuzat, ori au delegat alți membri de partid să-i reprezinte.  Ultimul caz de acest gen s-a produs acum câteva zile.

”Astfel, în data de 31 iulie i-am adresat o scrisoare președintei PAS, Maia Sandu, în care am invitat-o la emisiunea: ”Moldova în direct” din 02.08.2018, în cadrul căreia ne propunem să discutăm subiecte din actualitatea politică și socială. Și de această dată însă, doamna Sandu a delegat un alt membru de partid”, se conține în comunicatul Moldova 1.

Autor: SV
02.08.2018 Actual
957
0

Comentarii 1

  • Sandu:

    Si mai au sa se tina de minciuni? Doar gogoase toarna la oameni acesti opozitionari.

    02.08.2018 21:50