Sursa imagine: moldova24.info

Duble standarde: ONG-uri de media din Moldova au luat apă în gură, după amenințările liderilor PPDA la adresa jurnaliștilor de la Moldova 1

Dublele standarde cu care operează unele ONG-uri de media din Moldova, care pretind că sunt independente, sunt taxate dur de internauți. Bloggerul Anatolie Chirilov se arată deranjat de faptul că respectivele structuri neguvernamentale nu au reacționat în niciun fel la amenințările cu răfuiala fizică la adresa jurnaliștilor de la Moldova 1, venite din partea fruntașilor PPDA.

”Nu-mi place când pretinsele ONG-uri ”independente” din Moldova nu observă amenințările liderilor din PPDA, care nu ezită să amenințe jurnaliștii de la postul de televiziunii Moldova 1, care nu-și doresc să devină un post de televiziuni partinic și să-l slujească pe Andrei Năstase.

Amenințările au venit de la Chiril Moțpan – persoană ce întruchipează agresivitatea. Care nu e la primul caz când apelează la amenințări, chiar și la acțiuni de violență față de jurnaliști”, a scris Anatolie Chirilov, într-un material publicat astăzi.

Amintim că și astăzi conducerea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr a recurs la noi presiuni asupra postului public de televiziune. În cadrul unui flashmob, la care au participat câteva zeci de persoane, fruntașii Platformei au insistat ca politica editorială a postului public de televiziune Moldova 1 să fie ajustată la agenda politică a respectivei formațiuni politic.

Astfel, vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari a cerut imperativ conducerii Moldova 1 să iasa afara, pentru a-i indica direct cum să reflecte protestele PAS, PPLDM și PPDA.

La rândul său, un alt fruntaș al Platformei, Chiril Moțpan, a amenințat jurnaliștii de la Moldova 1 cu răfuiala fizică. ”Sunteți o rușine și chiar nu înțelegeți că vă vom scoate pe brânci de aici?”, a declarat Chiril Moțpan.

Autor: moldova24.info
02.08.2018 Actual
845
0

Comentarii 3

 • Tarnacop:

  Strataniha este la fel de independenta ca si S.Bradu si Berdilo.

  02.08.2018 20:45
 • Serafim:

  Nemrnicilor acestea nu le palec advarul asa? lor doar le convine cu JTV ii pupa intrun loc.

  02.08.2018 21:12
 • Dumitru:

  Moldova 1 a demonstrat ca a chemat o multime de ori pe Nastase si Maia, doar ca ei nu se prezentau.

  02.08.2018 21:44