Sursa imagine: estisuperbă.ro

Zodiile norocoase în luna august. Vor avea lumea la picioare și totul le merge strună!

August este ultima luna calendaristică din vară. Este luna în care se răcesc apele, se coc ultimele recolte și sărbătorim Adormirea Maicii Domnului. Este și ultima lună în care te poți bucura de vremea frumoasă. Anul acesta, patru semne zodiacale o vor duce bine. Vor avea parte de lucruri bune și vor fi invidiați de apropiați:

Zodiile norocoase în luna august

FECIOARĂ:
Nativii născuți sub semnul zodiacal al fecioarei au avut multe de pătimit în ultima perioadă, însă în tot acest timp au tot sperat că adevărul va ieși la iveală și că cei care le-au făcut rău vor fi pedepsiți. În luna care stă să înceapă, lucrurile se vor schimba pentru acești nativi pentru că în sfârșit vor face ceea ce-și doresc fără să mai țină cont de nevoile celorlalți. Pentru prima dată după mult timp se vor gândi și la ei.

TAUR:
Nativii din taur vor avea mult noroc cu partenerii lor de viață care vor face tot posibilul să-i răsfețe. Acești nativi se vor bucura de multă afecțiune și tandrețe. Vor avea parte și de schimbări pe plan profesional și se vor bucura de multe câștiguri. Aceste provocări profesionale vor fi renumerate corespunzător.

CAPRICORN:
Dacă în ultima perioadă acești nativi au avut de suferit și s-au închis în ei, luna ce vine lucrurile se vor schimba și vor fi într-o stare de petrecere continuă. Cpricornii își vor găsi un loc de muncă pe care îl vor iubi și vor face toată munca de plăcere. Pe lângă succesul de pe planul profesional, acești nativi își vor găsi și marea dragoste și vor fi mai fericiți ca niciodată.

SCORPION:
Pentru nativii din scorpion luna august se anunță una explozivă. Acești nativi vor deborda de fericire. Ei sunt cei care vor renaște din propria cenușă și pot avea și luna de pe cer dacă-și doresc, pentru că nimic nu le stă în cale. Scorpionii ar trebui să se aștepte la o lună de poveste din toate punctele de vedere.
 

Autor: clickpentrufemei.ro
31.07.2018 Caleidoscop
2771
0

Comentarii 0