Sursa imagine: jurnalgiurgiuvean.ro

Patru ani de închisoare pentru șoferul care a accidentat mortal doi pietoni la intrarea în satul Pașcani

Șoferul care, acum doi ani, a accidentat mortal un cuplu care traversa strada în apropiere de satul Paşcani a fost condamnat la patru ani închisoare, cu executare, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de 5 ani.
 
Procurorii au demonstrat vinovăţia inculpatului de „încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu decesul a două persoane”.
 
Tragedia s-a produs în seara zilei de 13 septembrie 2016, când inculpatul, care conducea un Opel Zafira pe traseul Chişinău-Soroca, în apropierea satului Paşcani, raionul Criuleni, a tamponat două persoane care traversau carosabilul. Impactul a fost atât de puternic încât victimele au decedat pe loc. 
 
Inculpatul, în vârstă de 39 de ani, a mai fost în conflict cu legea, fiind anterior condamnat la amendă pentru huliganism.
 
Potrivit procurorilor, inculpatul şi-a recunoscut vinovăţia. La solicitarea acestuia, judecarea cauzei a avut loc în baza probelor administrate în faza de urmărire penală.
 
Sentinţa este cu drept de atac.
Autor: HotNews
20.07.2018 Actual
998
0

Comentarii 0