Sursa imagine: clickpentrufemei.ro

De ce trebuie să ții cont atunci când adopți un cățel

Ai hotărât să adopți un cățeluș, care să îți țină companie și pe care să îl plimbi în fiecare zi. Este important să ții cont de mai mulți factori atunci când iei această decizie și să nu te grăbești.

1. Consultă-te cu partenerul
Este important să iei această decizie, după ce te-ai consultat cu partenerul tău sau cu persoana cu care împarți apartamentul, respectiv casa. Adopția unui cățel este o responsabilitate foarte mare și trebuie să fii sigur că partenerul tău este de acord cu ea.

2. Spațiul este suficient de mare?
Trebuie să te gândești dacă ai suficient spațiu pentru un căteluș. Unde va mânca, unde va dormi, toate aceste detalii, aparent neimportante, vor deveni esențiale atunci când vei lua această decizie.

3. Ai suficient timp pentru el?
Cel mai important aspect ține de timpul pe care o să îl ai ca să îi acorzi atenția necesară. Și aici nu vorbim doar despre timp pentru joacă. Trebuie să ai timp să îl îngrijești, să îl plimbi, să îl duci la consult, periodic, să îi dai atenția de care are nevoie.

Există o serie de întrebări pe care trebuie să ți le pui atunci când vine vorba despre adoptarea unui cațel. Este o decizie importantă, care se ia în timp, cu răbdare și seriozitate. Dacă ai bifat tot ce trebuia și te-ai hotărăt, rămâne să faci cunoștință cu noul tău prieten.

Autor: clickpentrufemei.ro
16.07.2018 Caleidoscop
576
0

Comentarii 0