Sursa imagine: protv.md

News Alert! Năstase rămâne fără mandat. Curtea Supremă de Justiție a menținut decizia de invalidare a alegerilor

Curtea Supremă de Justiție a menținut deciziile Curții de Apel și a Judecătoriei Chișinău de invalidare a alegerilor din 3 iunie. Hotărârea este irevocabilă. Acest lucru înseamnă că Andrei Năstase nu devine primar.
 
În decizia CSJ se arată că în privința faptelor invocate în cererile depuse de PPDA și PSRM au  fost  deja expuse constatări ale instanțelor inferioare, iar CSJ nu se poate pronunța și a efectuat doar o analiză în drept.
 
Amintim că instanța de fond a refuzat să valideze mandatul de primar al acestuia pe motiv că atât Andrei Năstase, cât și contracandidatul său din partea PSRM, Ion Ceban, au comis încălcări ale legii. Ambii au făcut agitație electorală în ziua votării.

Autor: Ion Vasilos
25.06.2018 Actual
471
0

Comentarii 3

 • Natalia Morari:

  Andrei Nastase este avocat si era constient de faptul ca incalca legea cand a folosti imaginea persoanelor publice din extern in campania sa electorala, la fel ca atunci cand a facut agitatie politica in ziua tacerii

  25.06.2018 21:55
 • Grișa:

  așa e atunci când încalci legea !nimeni nu l-a obligat să încalce codul electorla și să facă campanie in ziua alegerilor, dar trebuie să fim corecți și să taxăm dur ORICE încălcare!
  Justiția a câștigat - Năstase a pierdut!

  25.06.2018 21:56
 • Vova:

  A încălcat acum să răsăpundă, n-ai ce-i face acestui idiot.

  25.06.2018 22:13