Sursa imagine: trm.md

Serviciile municipale, mobilizate în legătură cu avertismentele de schimbare bruscă a vremii

În legătură cu avertismentele emise de către Serviciului Hidrometeorologic de Stat, referitor la schimbarea bruscă a vremii, Primăria municipiului Chişinău îndeamnă cetăţenii şi agenţii economici din capitală să ia măsuri de precauţie în vederea protecţiei oamenilor şi a bunurilor materiale, se menţionează într-un comunicat al Primăriei.

Cetățenii sunt îndemnați să evite adăpostirea de ploaie sub arbori, linii electrice și construcții ușoare pentru siguranța vieții oamenilor. De asemenea, automobiliștii sunt atenționați să nu parcheze automobilele sub copaci și în locurile joase, unde se pot forma acumulări mari de apă.
 
Potrivit unui comunicat emis de Primărie, toate serviciile municipale sunt pregătite cu echipe mobile, fiind gata de a interveni în situații de urgență.
 
În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel: (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.
 
Menţionăm că meteorologii au emis Cod Galben de schimbare bruscă a vremii. Temperatura aerului va scădea cu aproximativ zece grade Celsius. Avertizarea este valabilă începând din această seară, de la ora 17:00, până sâmbătă dimineaţa.

Autor: trm.md
22.06.2018 Actual
406
0

Comentarii 0