Sursa imagine: trm.md

Primele versiuni în cazul incendiului de pe strada Ion Creangă din capitală

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) al MAI a lansat primele versiuni în cazul incendiului produs într-un local de pe strada Ion Creangă din capitală. Potrivit informaţiei Laboratorului Experimental Antiincendiar, în urma cercetării statice şi dinamice a locului incendiului specialiştii au înaintat trei versiuni.

Prima versiune lansată de pompieri ar fi scurtcircuit în rețeaua electrică, a doua versiune - nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea hotei, iar a treia versiune înaintată de specialiști este aducerea sursei de foc din exterior.
 
Potrivit IGSU, incendiul produs pe data de 12 iunie într-un local de pe strada Ion Creangă a afectat 100 de metri pătrați a acoperișului și parțial acoperișul unui bloc de locuit cu două nivele aflat în apropiere. Laboratorul experimental antiincendiar urmează să cerceteze toate ipotezele și să stabilească cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului. Toate concluziile vor fi incluse într-un raport ce va fi remis organelor de drept, după finalizarea cercetării.

Autor: trm.md
13.06.2018 Actual
361
0

Comentarii 0