Sursa imagine: fb.com/dodon.igor

Ziua Rusiei // Dodon l-a felicitat pe Putin

Preşedintele Igor Dodon l-a felicitat pe Preşedintele FR, Vladimir Putin, cu prilejul sărbătorii naţionale Ziua Rusiei. În mesajul de felicitare, publicat pe site-ul Preşedinţiei, el i-a urat „pace, fericire, bunăstare și bună înțelegere”.
 
„Timp de mai multe secole, Rusia este un important partener strategic al Republicii Moldova. Ne leagă nu doar file de istorie comună, ci și o cooperare comercial-economică reușită în diferite domenii, profunde relații culturale și interumane, care, în pofida dorinței unor politicieni, se mențin stabile și, cred eu, pe viitor se vor intensifica”, a subliniat Dodon.
 
El şi-a exprimat convingerea că „popoarele noastre prietenoase, după ce vor depăși toate obstacolele din calea lor, vor continua să contribuie la aprofundarea și extinderea parteneriatului multilateral strâns dintre Moldova și Rusia”.
 
„Folosesc acest frumos prilej pentru a reitera felicitările cu ocazia remarcabilei sărbători, dorindu-Vă importante realizări și împliniri întru prosperarea Statului Rus și a marelui ei popor”, a evidenţiat Dodon.
 
El a comunicat că miercuri va pleca la Moscova la invitația președintelui rus pentru a participa la deschiderea Campionatului mondial de fotbal și la meciul de deschidere.
Autor: Infotag
12.06.2018 Actual
459
0

Comentarii 0