Sursa imagine: partidulsor.md

Ilan Șor o dă în judecată pe Maia Sandu

Președintele Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor o amenință cu judecata pe președinta PAS Maia Sandu, pe mai multe capete de acuzare, anunțând că e vorba de șapte demersuri împotriva acesteia. Ilan Șor spune într-un mesaj pe Facebook că a recurs la această măsură ca urmare a acuzațiilor nefondate dar și a insultelor pe care le-a făcut Maia Sandu și apropiații acesteia atât la adresa lui, cât și a unor simpli cetățeni.
 
Ilan Șor a scris că oamenii demult îi cereau s-o trimită în instanță pe Maia Sandu. „Multă vreme oamenii simpli pe care tu de nenumărate ori i-ai înjurat, insultat și i-ai umilit, încercau să mă convingă să te atac în judecată. Dar eu, ca un băiat care a crescut într-o curte modestă, am deprins să rezolv problemele altfel. Însă oamenii au dreptate – mergem în instanță. Apropo, oamenii pe care i-ai insultat și umilit nu ți-au făcut nici un rău. Ei vor să trăiască bine aici și acum. Dar tu, o persoană a promisiunilor deșarte, nu poți accepta așa ceva, ori pentru tine, ca în proverbul cunoscut – „cu cât mai rău, cu atât mai bine”, a scris Ilan Șor
 
În acest context, el anunță că avocații săi vor depune cel puțin 7 demersuri împotriva Maiei Sandu, pe care o acuză inclusiv de încălcarea Codului Penal, pentru care riscă să stea după gratii. „Te anunț oficial că săptămâna viitoare avocații mei vor depune 7 demersuri împotriva ta, dintre care câteva pentru încălcarea art. 16 al Codului Civil, iar celelalte vor fi depuse la organele de anchetă în legătură cu încălcările pe care le-ai comis și care cad sub incidența art. 176 al Codului Penal și care prevede închisoare de până la doi ani, precum și pe art. 70 al Codului Contravențional”, a anunțat Șir.
 
Ilan Șor o atenționează pe Maia Sandu să se pregătească să-și ceară scuze pentru toate insultele ei. „În legătură cu aceasta, dragă Maia, având în vedere probele pe care le adun, pregătește-te și pregătește-ți toți prietenii să-și ceară scuze pentru fiecare cuvânt la adresa mea și a simplilor cetățeni care vor să trăiască bine în Moldova aici și acum”, a atenționat-o Ilan Șor pe Maia Sandu.
 
Amintim că Maia Sandu l-a amenințat pe Facebook pe Ilan Șor că îl va da în judecată pentru calomnie, după ce tot ea a adus mai multe acuzații neprobate la adresa primarului de Orhei, dar și a altor membri ai echipei acestuia, insultând și simpli cetățeni doar pentru că sunt susținători ai Partidului ȘOR.
 

Autor: SV
08.06.2018 Actual
587
0

Comentarii 3

 • Teodor:

  Fostii parteneri ai lui Filat, care au pus umarul la Jaful secolului, acum au inceput sa se dea in judecata reciproc, de parca noi nu stim ca ei niciodata nu vor spune adevarul unul despre altul.

  08.06.2018 16:15
 • Vova:

  Știți ce? Nu m=aș mira dacă Năstase ar colabora cu Shor, pentru ca s-o scoată pe Maia de pe arena politcă și să primească el mai multe șanse.

  08.06.2018 18:44
 • Tudor:

  Daca declaratiile lui Sor vor fi veridice atunci Maia nu o sa mai fie oita blinda, si vedem cu se va victimiza atunci cind va sta alaturi de Filat.

  08.06.2018 20:16