Sursa imagine: ipn.md

Jurnalist din România: ”Răul mai mic”, Andrei Năstase, este o nouă iluzie toxică și contra-productivă

Noul primar de Chișinău, Andrei Năstase, este o nouă prelungire a iluziilor toxice şi contra-productive, cu care a fost hrănită, până în prezent, opinia publică de pe ambele maluri ale Prutului. De această părere este jurnalistul român Lucian Postu, care, într-un editorial publicat de portalul 7est.ro, se referă la așa-zisa miză a ”răului mai mic”.

”Andrei Năstase e acum noul ”rău mai mic“, la pachet cu Maia Sandu. Asemeni idiotului din snoava populară, ”elitele” româneze calcă pe aceeaşi greblă, doar cu nume schimbat. Dar lovitura va veni tot în frunte. Iar de câştigat vor câştiga vechi profitori, rrromânii de profesie, cu gura mare şi buzunare largi. Plus Rusia. Totul pe banii noştri, ai fraierilor majoritari”, scrie autorul citat.

În continuare, Lucian Postu trece în revistă un șir întreg de politicieni ratați, care s-au încadrat, de-a lungul timpului, în categoria ”răului mai mic”.

”Vi se pare că un asemenea politician ar trebui susţinut de ”lumea bună ” din România, chiar şi în numele teoriei ” răul cel mai mic”? În ultimii 28 de ani, ”răul cel mai mic” în Basarabia au fost, pe rând, Mircea Snegur, Iurie Roşca, apoi iar Snegur, Valeriu Matei, apoi iar Roşca, apoi Chirtoacă & Ghimpu. Iar rezultatele acestor mize le-a văzut orice om normal”, scrie editorialistul citat.

Autorul se referă și la echipa lui Andrei Năstase, constituită fie din unioniști ratați, fie din antiromâni sau exponenți ai lumii interlope.

”Printre membrii de bază ai echipei lui Năstase se numără foşti locotenenţi agresivi ai politicianului Iurie Roşca, ex-favorit al Bucureştiului, ajuns aliat oficial al anti-românului Voronin şi propagandist actual al intereselor ruseşti în Republica Moldova. Nu demult, Andrei Năstase a fost aliat cu anti-românul Igor Dodon şi cu interlopul Renato Usatîi, omul mafiei moscovite şi al serviciilor secrete ruseşti, fugit acum la Moscova”, notează Lucian Postu.

Autor: SV
08.06.2018 Actual
521
0

Comentarii 4

 • Spencer:

  Asta e doar un prognostic, veți vedea adevărata toxicitate a lui Năstase, când ăsta are să ajungă pe deplin primar și primăria îi va fi tribună pentru parlamentare.

  08.06.2018 10:59
 • Tarnacop:

  Asa numitul Lucian Prostu este inca o mostra de "jurnalist" care se vinde pe bani marunti, de cea mai joasa proba.

  08.06.2018 11:30
 • Vera:

  Cam are dreptate autorul, calcam meru pe aceeasi grebla, credm in niste falsi eroi si pe urma suntem tradati.

  08.06.2018 12:04
 • Ecaterina:

  Să spună mersi UNIONIȘTILOR care s-au mobilizat împotriva sociaiștilor că de altfel nici 35% nu lua... Data viitoare sper că pe la JTV să nu ne numească „proști utili” sau să ne alunge din PMAN pentrua le face loc usateiștilor.

  08.06.2018 12:32