Sursa imagine: zugo.md

Renato Usatîi afirmă că ține legătura cu Andrei Năstase: „A fost votat şi de electoratul meu”

Fostul primar al mun. Bălți și liderul PN, Renato Usatîi, într-un interviu pentru Adevărul, a declarat că, în tot acest timp, a comunicat cu actualul primar general al mun. Chișinău, Andrei Năstase. Mai mult, Usatîi afirmă că l-a și sfătuit în repetate rânduri.

Totodată, preşedintele Partitului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, consideră că e o afirmaţie greşită că alegerile din Chişinău au fost câştigate de candidatul forţelor proeuropene. Potrivit lui, pentru Andrei Năstase nu au votat doar proeuropenii, dar şi simpatizanţii „Partidului Nostru” şi chiar ai socialiştilor.

„Pentru Năstase au votat, de asta aţi văzut entuziasmul meu, au votat inclusiv mulţi vorbitori de limbă rusă”, a declarat Renato Usatîi la „Adevărul Live”.

Politicianul a mai specificat că partidele pro-europene care l-au sprijinit pe Năstase în timpul campaniei electorale au făcut acest pas la solicitarea lui Vlad Plahotniuc, cu scopul de a-l discredita pe liderul PPDA şi pentru ca socialistul Ion Ceban să anunţe în campanie că Năstase e sprijinit de persoane implicare în furtul miliardului de dolari din sistemul bancar.

„El trebuia să facă un apel la cetăţeni. Nu poţi tu să taci. Nu-i frumos faţă de popor, faţă de cetăţeni. Eu era să ies şi să spun”, a spus Renato Usatîi.

Autor: zugo.md
07.06.2018 Actual
442
0

Comentarii 0