Sursa imagine: army.md

Învăţământul militar, evaluat de experţi NATO

Un grup de experţi NATO se află, în perioada 5-7 iunie curent, în Republica Moldova. Vizita se desfăşoară în contextul implementării programului de modernizare a învăţământului militar (DEEP) în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” (AMFA).
 
Potrivit rectorului AMFA, colonel Sergiu Plop, vizita are ca scop evaluarea procesului de studii în instituţia de învăţământ pentru anul universitar 2017-2018 şi stabilirea obiectivelor pentru anul de studii 2018-2019.
 
Sursa citată a specificat că experţii NATO au planificate întrevederi cu generalul de brigadă Igor Cutie, comandant al Armatei Naţionale, reprezentanţii Ministerului Apărării şi Marelui Stat Major al Armatei Naţionale, în cadrul cărora vor discuta despre realizările în domeniul învăţământului militar din Republica Moldova prin intermediul programului DEEP şi perspectivele de colaborare în acest sector.
 
Programul de Consolidare a Instruirii în domeniul Apărării (DEEP) a demarat în anul 2009 şi are ca obiectiv modernizarea învăţământului militar din ţara noastră.
Autor: HotNews
06.06.2018 Actual
410
0

Comentarii 0