Sursa imagine: clickpentrufemei.ro

Un remediu eficent pentru insomnie

Insomnia este o afecțiune tot mai frecventă în viața noastră. Aceasta poate să fie tratată de noi, printr-o serie de remedii naturiste. Pentru că somnul să fie odihnitor, trebuie să înveți să te relaxezi. Ceaiul Kava este o variantă ideală care vine în ajutorul tău.

Ceaiul Kava își are originea în Insulele Tahiti și a apărut în anul 1769. Ceaiul este recomandat în cazul stresului, anxietății și a oboselii acumulate.

Cu un gust aromat, plăcut și răcoritor, acest ceai are și un efect tonic asupra sistemului digestiv, ajutând astfel la digestie. De asemenea, Kava este o plantă folosită si în tratamentul astmului, al infecțiilor urinare și a durerilor de cap.

Pentru un efect imediat, se recomandă consumul plantei proaspete. Însă, există și varianta în care poți prepara o băutură răcoritoare, la tine acasă. Ai nevoie de 1-2 lingurițe de pudră de Kava, o cană de apă fierbinte și 30 de minute de răbdare pentru a se infuza. Poți găsi și în comerț ceaiul Kava, în formă de pliculețe. Astfel, îți poți prepara și la birou aceasta băutură răcoritoare și relaxantă.

Stresul și energiile negative din jurul tău îți pot afecta atât concentrarea din timpul zilei cât și nevoia de un somn odihnitor. Este important să venim în ajutorul organismului cu remedii utile și cu efect imediat.

Autor: clickpentrufemei.ro
06.06.2018 Caleidoscop
957
0

Comentarii 0