Sursa imagine: pixabay.com

Uleiurile esențiale, remediu pentru astenia de primăvară

Primăvara vine cu zile mai lungi, cu temperaturi mai ridicate și cu un cer însorit, însă nu pentru toată lumea această perioadă este perfectă. Pentru mulți înseamnă o stare de oboseală și slăbiciune fizică, anxietate și lipsă de energie. Toate aceste stări și numeroasele ei efecte sunt puse sub umbrela asteniei.

Astenia de primăvară, împreună cu un stil de viață modern și agitat, ne predispune stresului, care are o mulțime de efecte negative asupra minții și corpului. De multe ori ne este greu să îl evităm și cu atât mai dificil să îl combatem. Astenia de primăvară și stresul au manifestări precum: stări de irascibilitate, oboseală cronică, schimbări bruște de dispoziție, tulburări de somn, probleme de concentrare și memorare și nu numai.

Cum trecem peste astenia de primăvară cu ajutorul uleiurilor terapeutice


Există câteva motive pentru care tot mai mulți oameni aleg să își întărească sănătatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții folosind uleiurile terapeutice. Este important de știut că uleiurile terapeutice acționează în același timp asupra tuturor planurilor: fizic, psihic, emoțional și spiritual.

Efectele uleiurilor esențiale sunt recunoscute încă din antichitate. Probabil, odată cu trecerea anilor, multe dintre cunoștințele despre miraculoasele elixire ale sănătății s-au pierdut din cultura medicinei. Uleiurile terapeutice sunt extrem de concentrate, o picătură de ulei terapeutic având un efect exponențial crescut, față de alte tratamente create din aceeași plantă.

Un blend de uleiuri terapeutice înseamnă un amestec concentrat din uleiuri esențiale extrase din plante diferite, astfel încât poți beneficia de efectul benefic al mai multor plante printr-o singură aplicare. Uleiurile esențiale și combinațiile acestora se pot aplica topic, la încheieturile mâinilor, local – atunci când există o problemă pe piele localizată, sau se pot administra intern, împreună cu un pahar cu apă sau prin picurarea lor sublingual.

Uleiul este recomandat pentru toate tipurile de piele , inclusiv pentru pielea sensibilă. Încarcă-te cu energie și uită de stările de oboseală și lipsă de vitalitate prin beneficiile miraculoase ale naturii.
 

Autor: clickpentrufemei.ro
17.04.2018 Caleidoscop
529
0

Comentarii 0