Sursa imagine: curentul.md

(FOTO) Surprizele la frontieră continuă. La intrarea în țară, cetățenii sunt întâmpinați cu flori, dulciuri și felicitări de către polițiștii de frontieră

În punctul de trecere Leușeni, polițiștii de frontieră, pe parcursul zilei de ieri, au emanat bucurie și emoții pozitive cetățenilor, în special copiilor care se întorc acasă de Sfintele sărbători de Paști pentru a fi alături de cei dragi, transmite CURENTUL.

Ei au fost întâmpinați cu un zâmbet cald, dulciuri, flori și felicitări inedite. INEDITE pentru că au fost meșterite de mânuțele unor copilași pur și simplu adorabili ce au depus multă dăruire, gingășie și o dragoste puerilă nemărginită în aceste lucrări.

„Noi, polițiștii de frontieră împreună cu acești micuți minunați am reușit să uimim prin originalitate și bun gust, să ne depășim în a fi mai buni, mai frumoși, mai speciali”, se spune într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

„În acest sens, transmitem sincere mulțumiri și o enormă recunoștință pentru marele sprijin oferit cu atâta dibăcie, copiilor și efectivului Școlii de tip internat pentru copiii orfani și rămași fără îngrijirea părinților din satul Cărpineni, raionul Hîncești.

Bine ați revenit acasă!”, se mai spune în comunicat.

Surprizele de frontieră continuă …

 

Autor: curentul.md
06.04.2018 Actual
289
0

Comentarii 0