Sursa imagine: publika.md

Greceanîi: PSRM va înainta „candidați puternici” atât la Chișinău, cât și la Bălți

Partidul Socialiştilor intenţionează nu doar să participe, ci și să câștige alegerile locale la Chişinău şi Bălţi. Potrivit site-ului PCRM, o declaraţie în acest sens a făcut liderul formaţiunii, Zinaida Greceanîi, care a comentând decizia CEC privind stabilirea alegerilor anticipate pentru data de 20 mai.
 
Ea a menţionat că PSRM va înainta „candidați puternici” atât la Chișinău, cât și la Bălți. 
 
„Toate structurile de partid, grupurile mobile, tinerii și organizațiile veteranilor vor fi la dispoziția candidaților noștri”, a subliniat ea.
 
Potrivit președintei PSRM, „astăzi ambele municipii se confruntă cu probleme serioase din cauza lipsei de management profesional și a unei strategii de dezvoltare pe termen lung a orașului”.
 
„În Chișinău și în Bălți, PSRM are nu doar candidați puternici, ci și echipe puternice. PSRM este gata să-și asume responsabilitatea pentru viitorul acestor orașe și să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii”, a spus Greceanîi.
 
Ea a făcut apel către locuitorii ambelor municipii să sprijine candidații Partidului Socialiștilor. Candidații la primăriile municipiilor Chișinău și Bălți vor fi anunțați duminică, 18 martie, în cadrul ședinței extinse a activului PSRM, care va avea loc la Chișinău.
Autor: Infotag
13.03.2018 Actual
385
0

Comentarii 0