Sursa imagine: dse.md

Un copil minor din raionul Soroca a murit într-un incendiu

O fetiţă de trei ani din satul Băxani, raionul Soroca şi-a pierdut viaţa într-un incendiu. Din informaţiile operative se cunoaşte că în acea locuinţă, în timpul izbucnirii incendiului, se mai aflau alţi doi minori, care nu au avut de suferit.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), minorul care și-a pierdut viața a fost adus de către părinți în ospeție la rude, în casa cărora s-a și produs incendiul. Focul a distrus bunurile materiale doar din odaia în care a fost găsit copilul.
 
Alte circumstanțe despre izbucnirea și cauza acestui incendiu urmează să fie investigate, întrucât în teren au intervenit și au lucrat pentru studierea acestora angajații Direcției situații excepționale Soroca și ai Laboratorul experimental antiincendiar al IGSU. Alte circumstanțe referitoare la acest caz sunt cercetate de către organele de resort.
 
Potrivit statisticilor, de la începutul anului în țară au fost înregistrate 330 de incendii, în care au decedat 45 de persoane, dintre care trei minori. 
Autor: trm.md
09.03.2018 Actual
491
0

Comentarii 0