Sursa imagine: sputnik.md

Guvernul se întruneşte în şedinţă, într-o nouă componenţă

Cabinetul de miniştri se întruneşte astăzi, 11 ianuarie, ora 15.00, în şedinţă, într-o nouă componenţă. Pe agenda propusă se regăsesc 20 de proiecte de legi.

Printre proiectele de legi ce vor fi discutate sunt: aprobarea Regulamentului-cadru cu privire la organizarea și funcționarea Serviciului social „Casă de copii de tip familial” şi a standardelor minime de calitate, modificarea și completarea Codului Muncii al Republicii Moldova, aprobarea semnării Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova şi Cabinetul de miniştri al Ucrainei privind serviciile aeriene. De asemenea, în cadrul şedinţei de astăzi va fi pus în discuţie şi subiectul privind ratificarea Acordului de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare și a Acordului de împrumut dintre Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare în vederea realizării proiectului „Modernizarea serviciilor guvernamentale”.
 
Menţionăm că astăzi este prima ședință a Executivului după sărbătorile de iarnă, asta după ce ieri noii miniștri au depus jurământul de învestire.
Autor: trm.md
11.01.2018 Actual
541
0

Comentarii 3

 • Sisssssss:

  Pai sucese la treaba si mai multe realizari pentru dezvoltarea țarii noastre.

  11.01.2018 14:19
 • Andrei:

  Succes lor. Sper sa faca treaba buna. Democratii au promis ca anul 2018 va fi un an in care cetatenii vor simti schimbarea mult mai semnificativ, deci sa-i vedem!

  11.01.2018 15:40
 • Vadim:

  Cred că fiecare știe ce are de făcut, nu vă rămîne decît să vă apucați serios de muncă, iar noi să vedem rezultatele.

  11.01.2018 17:10