Sursa imagine: ipn.md

Într-o parcare din Băcioi au ars două autobuze

Două autocare au ars noaptea trecută, 10 ianuarie, într-o parcare din strada Uzinelor din comuna Băcioi, municipiul Chișinău. Pompierii au reușit să scape de flăcări alte trei autobuze.

Serviciul 901 a fost alertat în jurul orei 02.00, iar la fața locului s-au deplasat trei  echipaje de pompieri. S-a constat că două autocare sunt total cuprinse de flăcări. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 03.00 și au lichidat complet incendiul aproape de ora 05.00. Nimeni nu a avut de suferit.
 
Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Puşcaşu, a declarat că deocamdată nu se cunoaște de la ce a pornit incendiul. Versiuni preliminare nu au fost încă înaintate.
 
Ofițerul de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că oamenii legii au depistat la fața locului urme de incendiere, iar pe marginea acestui caz a fost intentat un proces penal. Oamenii legii au fost alertați de către paznicul parcării. Autobuzele care au ars transportau colete, dar şi pasageri spre Italia.
Autor: IPN
10.01.2018 Actual
357
0

Comentarii 0