Sursa imagine: clickpentrufemei.ro

Alimente pentru o detoxificare în 5 zile

Elimină din alimentația ta produsele nesănătoase, care nu fac decât să îți afecteze organismul. Alege o metodă rapidă prin care te îți poți curăța organismul de toxine. Include în dieta ta alimente care te vor ajuta să te simți ca nouă, plină de energie și viață în doar 5 zile.

Ridichile
Ridichile stimulează bila, iar astfel sănătatea vezicii biliare este asigurată și procesul de digestie este îmbunătățit. Poți consuma ridichi în salate sau le poți servi cu hummus, pentru o gustare delicioasă.

Lămâia
Multe persoane subestimează rolul pe care lămâia îl are în digestia regulată și eliminarea substanțelor toxice din organism. Coaja de lămâie are un conținut bogat de antioxidanți care stimulează detoxifierea organismului. Cea mai potrivită metodă prin care o poți consuma zilnic este să o tai felii și să o pui în apă. Astfel apa va avea o ușoară aromă, iar organismul tău va avea numai de câștigat.

Usturoiul
Usturoiul este un aliment care crește imunitatea și e foarte bun și pentru inimă. Însă ceea ce probabil nu știai, conținutul bogat de sulf stimulează procesul de detoxificare. Chiar dacă mirosul nu e prea plăcut, acesta pălește în fața beneficiilor pentru organism. Mănâncă 2 sau 3 căței de usturoi pe zi și nu uita să ai mereu gumă la tine!

Merele
Merele sunt cele mai sănătoase fructe și se spune că un măr pe zi te scapă de doctor. Chiar așa e! Alege să mănânci cel puțin un măr pe zi, mai ales dacă ești într-o cură de detoxificare, deoarece acestea stimulează procesul. Merele au un conținut bogat de fibre, în special pectină, care îți curăță tractul intestinal. Astfel, te scapă de toate toxinele care nu au putut fi digerate. Fibrele sunt foarte importante în cura pentru detoxificare.

Autor: clickpentrufemei.ro
03.01.2018 Caleidoscop
555
0

Comentarii 0