Sursa imagine: cpdonline.ca

Vineri, ziua în care ai mai mult succes

Femeile de succes știu că ziua de vineri este la fel de importantă ca orice altă zi a săptămânii de lucru - și o folosesc în avantajul lor pentru a se asigura că își vor încheia sarcinile și vor sta în weekend liniștite. Cum anume fac asta? Ele încep prin implementarea următoarelor sfaturi.

Își schimbă perspectiva
O schimbare a perspectivei poate fi utilă atunci când vrei să folosești ziua de vineri în avantajul tău. Este mult prea ușor să cazi în capcana vizionării acesteia ca ultima zi a săptămânii - este o zi mai puțin productivă. Dar, în cele din urmă, vineri este tot o zi de muncă, la fel de importantă ca oricare alta. Așadar, schimbă-ți părerea despre această zi și vei fi mult mai motivată și mai productivă.

Își setează prioritățile
Profită de vineri dimineața pentru a-ți face un plan al zilei cu cele mai importante activități. în funcție de importanța lor. Este cel mai bun mod prin care reușești să îndeplinești toate sarcinile de peste zi.

Își programează ședințele
Din fericire, vineri este ziua perfectă pentru a scăpa de birou. Dar acest lucru se întâmplă numai dacă ai un job care implică întâlnirile în afara companiei. Ieșirea din spațiul obișnuit este modalitatea sigură de-a deveni mult mai productivă.

Devin mai active social
Când cele două zile de weekend se apropie, probabil simți nevoia de a fi mai activă social decât în zilele de luni (atunci când ai nevoie de o cană mare de cafea pentru a rezista). Adoptă o atitudine prietenoasă pentru a menține aceste conexiuni!

Autor: clickpentrufemei.ro
30.12.2017 Caleidoscop
538
0

Comentarii 0