Sursa imagine: moldova24.info

În jur de o mie de metri cubi de gunoi au fost colectate la Bălți în prima zi. Marea curățenie continuă // VIDEO

Operațiunea de colectare și evacuare a deșeurilor din Bălți a fost reluată, în această dimineață. Ieri, cu forțele echipelor trimise de Guvern au fost strânse în jur de o mie de metri cubi de gunoi. Pentru că poligonul din Bilicenii Vechi, unde se duc deșeurile, se închide la ora 17, o parte din gunoi a rămas încărcat în autospeciale și a fost transportat la groapa de deșeuri în această dimineață.


Reamintim că ieri premierul Pavel Filip a dispus ca la Bălți să fie trimis ajutor pentru rezolvarea problemei evacuării deșeurilor. Decizia a venit în urma cererilor din partea autorităților publice locale, dar și a locuitorilor orașului.


Ca urmare, o coloană de 15 autospeciale de la Regia Autosalubritate din Chișinău, dar și ale carabinierilor, a fost trimisă la Bălți. De colectarea gunoiului se ocupă 50 de carabinieri, 25 de angajați de la Autosalubritate și 40 de la o companie privată.

Autor: moldova24.info
29.12.2017 Actual
219
0

Comentarii 3

 • Petru:

  Bravo lui Filip pentru că s-a implicat și a curățat orașul de mizerie, iar criminalului și prostului Usatîi lumea din Bălți îi spune la revedere
  https://www.youtube.com/watch?v=T9wnZspqCY8&feature=youtu.be

  29.12.2017 12:14
 • timofei:

  bravo Filip! acuma tre sa inteleaga oamenii ca votare pentru Stas Mihailov nu a fost cea mai buna idee...

  29.12.2017 12:17
 • Oleg:

  Cu asa primar fai din omaeni boschetari, apropo daca nu intervenea Filip , cine facea curat si in cit timp?

  29.12.2017 14:19