Sursa imagine: ziarmm.ro

Condamnați la ani grei de pușcărie pentru omorul propriei mame

Un tânăr de 28 de ani din raionul Criuleni, care și-a omorât cu cruzime propria mamă, a fost condamnat recent la 25 de ani de închisoare, iar complicele acestuia – la 15 ani.

Procurorul a solicitat instanței de judecată ca feciorul victimei să fie condamnat la detențiune pe viață.
 
Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au investigat și expediat în judecată o cauză penală de omor al unei femei din Criuleni. Astfel, s-a stabilit că, în noaptea de 29 spre 30 iulie 2013, fiul femeii de 55 de ani împreună cu prietenul acestuia, fiind în stare de ebrietate alcoolică, aflându-se în gospodăria victimei, situată în satul Corjova, raionul Criuleni, urmărind scopul omorului femeii, în rezultatul conflictului apărut între aceștia, cu ajutorul unui obiect asemănător cu funia, au strangulat-o pe victimă. Femeia și-a pierdut cunoștința, după ce, continuându-și acțiunile infracționale îndreptate în direcția omorului persoanei indicate, ambii au urcat-o într-o căruță și au transportat-o pe malul râului Nistru din preajma localității menționate, unde cu ajutorul unei bărci gonflabile, au dus-o la mijlocul râului Nistru și au scufundat-o în apă. 
 
În rezultatul unui volum impunător de acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații, efectuate de către procurorii PCCOCS și ofițerii de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații, la 7 aprilie 2016, făptașii au fost reținuți și arestați.
 
Anterior, feciorul victimei a mai fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de omor la 12 ani închisoare.
 
Sentinţa este cu drept de atac în Cutrea de Apel.
Autor: HotNews
19.12.2017 Actual
417
0

Comentarii 0