Sursa imagine: clickpentrufemei.ro

Evită aceste subiecte de discuție la muncă

Nimeni nu-și dorește o atmosferă tensionată la serviciu, de aceea e mai bine să eviți să deschizi anumite subiecte care de obicei nasc controverse sau nu reprezintă interes. Pentru a păstra armonia, vorbește, în schimb, despre lucruri agreate de toată lumea, precum mâncarea, filmele sau muzica și evită-le pe cele enumerate mai jos.

Politica
Acesta este probabil subiectul de la care pornesc multe certuri. Multe prietenii s-au stricat dezbătând subicte politice, din cauză că oamenii pot avea preferințe și păreri diferite, încât imagineză-ți cum va fi dacă vei vorbi despre acest subiect cu colegii de muncă. Discuțiile aprinse pot apărea ușor atunci când vrei să îi prezinți partenerului de discuție argumentele prin care îți susții opțiunea politică. Așadar, cea mai înțeleaptă decizie este să alegi alte subiecte, ca să nu te cerți inutil cu colegii.

Viața sexuală
Niciodată, dar absolut niciodată nu povestii detalii picante legate de viața ta intimă. Tocmai de aceea este intimă, pentru a nu avea toată lumea acces la ea. Nu există niciun motiv pentru care cineva ar trebui să cunoască ce faci împreună cu partenerul sub așternuturi. Este posibil ca oamenii să te judece prin prima sincerității tale debordante, așa că păstrează detaliile picante doar pentru cele mai bune prietene, dacă nu te poți abține.

Problemele personale
Dacă vei dezvălui colegilor tăi problemele cu care te confrunți acasă, nu vei rezolva mare lucru. Doar vei simți că te compătimesc, iar unii dintre ei pot cleveti, nu neapărat cu rea intenție. Este bine să te detașezi de problemele personale pentru că mai mult îți faci rău și nici nu vei mai putea da randament la serviciu.

Problemele de sănătate
Un alt subiect pe care ar fi recomandat să îl eviți, mai ales dacă relațiile de colegialitate sunt tocmai cele mai apropiate, este sănătatea. Și asta nu pentru că ar trebui să te rușinezi dacă ai o problemă, ci mai degrabă pentru a nu îi face pe colegii tăi să te privească într-una cu milă sau nu mai aibă încredere atât de mult în capacitatea ta de lucru. Cel mult, vorbește cu șeful tău și spune-i că îl rogi ca o perioadă să te înțeleagă dacă nu te vei simți prea bine, deoarece ai o problemă de sănătate.

Autor: clickpentrufemei.ro
23.11.2017 Caleidoscop
1348
0

Comentarii 0