Sursa imagine: politiacapitalei.md

51 de accidente rutiere în ultimele 24 de ore la Chișinău

Pe parcursul ultimelor 24 de ore în municipiul Chişinău s-au produs 51 accidente rutiere soldate cu pagube materiale şi 5 persoane traumatizate, dintre care,  la 20 de cazuri soldate cu pagube materiale au intervenit la faţa locului echipele mobile ale Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău.
 
Decizii de sancţionare au fost luate în privinţa a 18 conducători, fiindu-le aplicate amenzi în mărime de la 900 lei până la 1.500 lei şi puncte de penalizare aplicate total – 90. Totodată, şapte angajaţi din cadrul Secţiei au participat la opt şedinţe de judecată privind atragerea la răspundere a şoferilor implicaţi în accidente rutiere.
 
În acest context, Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău avertizează şi solicită conducătorilor auto să respecte prevederile punctului 13 al Regulamentului Circulaţiei Rutiere în scopul evitării ambuteiajelor. Astfel, conducătorii auto care au nimerit în accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, sunt obligaţi să elibereze carosabilul şi să se deplaseze la sediul Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din strada Aleea Gării 38., întrucât riscă să fie sancţionaţi pentru blocarea benzilor de circulaţie.
Autor: HotNews
Sursa: politiacapitalei.md
22.11.2017 Actual
1666
0

Comentarii 0