Sursa imagine: border.gov.md

Șofer de cursă neregulată Chișinău-Germania, „curier” de documente falsificate

Angajații Poliției de Frontieră au depistat două cărți de identitate românești falsificate, pe care un cetățean din Republica Moldova urma să le transmită unor conaționali în Germania. Cazul a fost înregistrat la sfârșitul săptamânii trecute în punctul de trecere „Sculeni”.

Conform formalităților de control la nivelul II, ce presupune verificări amănunțite, pe direcția ieșire din țară, polițiștii de frontieră au depistat două cărți de identitate eliberate de autoritățile române cu semne vizibile de falsificare. Documentele au fost găsite în buzunarul inferior al hainei unui șofer de cursă ocazională ”Chișinău-Germania”.
 
Cetățeanul moldovean, în vârstă de 26 ani, susține că nu știa despre falsul în actele depistate, deoarece avea rolul de curier, fiind rugat de un conațional să le transmită în Germania.
 
Cărțile de identitate au fost ridicate și transmise spre expertiză, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor și identificării persoanelor implicate în infracțiune.
Autor: HotNews
Sursa: border.gov.md
22.11.2017 Actual
394
0

Comentarii 0