Sursa imagine: ansa.gov.md

Problemele alimentaţiei copiilor, discutate la Basarabeasca

Un seminar cu genericul „Alimentația corectă a copiilor în instituțiile preșcolare și școlare” a avut loc în Basarabeasca. La eveniment au fost participat toți managerii și lucrătorii medicali ai instituțiilor preșcolare și școlare, medicul-șef interimar al CSP Basarabeasca și reprezentanții Direcției generale raionale de învățământ.
 
Potrivit unui comunicat al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, autoritățile au atras atenția la organizarea alimentației corecte a copiilor, respectarea normelor legale, a cerinţelor de păstrare și preparare a bucatelor. Totodată, s-a evidențiat corectitudenea efectuării licitațiilor cu privire la achiziționarea produselor alimentare, cerințele generale a respectării igienei personalului și manipularea corectă a produselor alimentare.
 
La întrunire s-a discutat problema calităţii apei potabile folosită în alimentațiea copiilor, controlul evidenței și eficienței DDD, monitorizarea corectă a regimului termic în frigidere și congelatoare, monitorizarea corectă a umidității și temperaturii relative a aerului în depozitele alimentare destinate păstrării produselor alimentare.
Autor: HotNews
Sursa: ansa.gov.md
21.11.2017 Actual
435
0

Comentarii 0