Sursa imagine: moldovenii.md

Maia Sandu vrea referendum în privința relației cu Andrei Năstase! Efectul bâlbâielilor de la conferința de presă PAS-PDA a stârnit glume pe internet

Declarațiile contradictorii făcute de liderii partidelor de dreapta PAS-PDA în cadrul conferinței de presă desfășurate astăzi au ajuns să fie subiect de glumă printre internauți. Astfel, portalul de pamflete Moldovan Dream scrie că lidera PAS urmează să organizeze un referendum național în care cetățenii să decidă asupra formatului relației dintre cele 2 partide.

„Astăzi, în zi de luni, Maia Sandu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că partidul pe care-l conduce propune organizarea unui referendum național. La acest referendum, Maia Sandu vrea să afle dacă moldovenii vor sau nu să facă partidul ei bloc comun cu Platforma DA.

„Dacă guvernarea a găsit 9 milioane de lei pentru referendumul de demitere a lui Chirtoacă, va găsi și 34 milioane de lei pentru un referendum național. Eu vreau să fiu sigură dacă să fac sau nu bloc comun cu Platforma DA. Știu că lui Năstase îi zice lumea prostul satului sau chișoarcă. Mă tem că dacă merg pe o listă comună, nu trecem nici unul pragul electoral. Rezultatele referendumul îmi vor răspunde la această întrebare.”, a declarat cocheta Maia”, notează Moldovan Dream.

Autorii ironizează și pe seama ambițiilor exagerate a liderul PDA, Andrei Năstase, care încearcă cu tot dinadinsul să se impună drept lider al acestui tandem politic.

„Am greșit, am fost sancționat de oameni. Dar eu m-am retras în favoarea Maiei Sandu, ea trebuie să se retragă în 2018 în favoarea mea, așa chișoarcă cum sunt eu. Cel puțin așa nu voi mai fi prostul satului.”, a punctat președintele Platformei DA, Andrei Năstase”, scriu autorii pamfletului.

Autor: SV
20.11.2017 Actual
596
0

Comentarii 1

  • Tarnacop:

    Exista carcotasi care scormonesc prin cacat, la HotNews.md. Ceva noutati veritabile n-aveti ?

    20.11.2017 17:54