Sursa imagine: point.md

Consilier municipal salută ideea organizării manifestațiilor de Revelion pe strada 31 August. E primul pas de transformare a străzii în zonă pietonală

Inițiativa Guvernui de a muta manifestațiile prilejuite de Revelionul din Piața Marii Adunări Naționale pe strada 31 august 1989 se bucură de susținere în rândul activiștilor și funcționarilor din domeniu. Consilierul municipal Ion Ștefăniță afirmă că decizia de a muta locația manifestațiilor este o idee foarte bună și reprezintă o primă etapă de transformare a străzii într-o zonă pietonală.
 
„Asta e foarte bine. Asta coincide cu schița de proiect pe care noi am elaborat-o în cadrul concursului de Arhitectură și Urbanism. Premiul 1 – pentru a transforma strada 31 august în stradă pietonală a fost în cadrul Forumului de Arhitectură și Urbanism 2016”, a declarat Ion Ștefăniță, citat de Sputnik.md.
 
Amintim că Guvernul a venit cu inițiativa de a muta manifestările de Revelion din Piața Marii Adunări Naționale. Cu această ocazie, în zona respectivă au început deja lucrări de amenajare.

Autor: Ion Vasilos
06.11.2017 Actual
564
0

Comentarii 0