Sursa imagine: jurnal.md

Unul din liderii și finanțatorii Platformei „DA” va scrie o scrisoare premierului și va cere ajutorul guvernului pentru soluționarea problemelor din sectorul telecomunicațiilor

Chiar dacă în permanență critică acțiunile Guvernului, nu ezită să beneficieze de pe urma acestuia. Este vorba despre unul din liderii PPDA, omul de afaceri Alexandru Machedon, care a scris pe pagina sa de facebook că va adresa o scrisoare premierului Pavel Filip în care va cere soluționarea problemelor din sectorul comunicațiilor.
 
„Avem și noi mai multe reclamații către conducerea ANRCETI, care de mai mulți ani n-a întreprins nimic pentru îmbunătățirea competitivității sectorului. Urmează să venim cu o scrisoare în adresa premierului, din partea operatorilor mici și mijlocii, în care vom descrie mai multe probleme ale sectorului”, a scris pe pagina sa Alexandru Machedon.
 
Mesajul vine drept reacție la nemulțumirea premierului față de calitatea serviciilor oferite de operatorii de telefonie mobilă. Pavel Filip a critica ieri, în  cadrul ședinței Guvernului, conducerea ANRCETI pentru că nu se implică în rezolvarea acestor probleme.
 
Nu este pentru prima dată când fruntașii Platformei DA beneficiază de pe urma acțiunilor Guvernului, asta chiar dacă nu recunosc legitimitatea acestuia. Vicepreședintele partidului Aliona Mandatii, de exemplu, constant beneficiază de subvenții pentru activitățile sale din agricultură.

Autor: SV
12.10.2017 Actual
575
0

Comentarii 4

 • timofei:

  la sigur Filip o sa intreprinda actiunile necesare
  putea Machedon sa vina si mai devreme cu asemenea scrisoare in loc sa umble pe bani furati prin Europa denigrandu-si statul!

  12.10.2017 15:05
 • realist:

  Oameni cu doua fete. Critica pentru ca sunt din PPDA, dar cer ajutor pentru ca stiu ca statul o sa-i ajute

  12.10.2017 17:27
 • Andrei58:

  Totuși în sinea sa, Machedon, recunoște că avem un guvern responsabil, necătînd la faptul că tot el il critică.

  12.10.2017 17:37
 • Andrian:

  Nu stiu, eu ma folosesc de Unite si n-am intrebari.

  12.10.2017 18:25