Sursa imagine:

Supărat că au venit doar câteva zeci de oameni, Năstase le dă lecții jurnaliștilor: Arătați așa cum trebuie, nu vă uitați la câți oameni au venit

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, se contrazice și minte cu nerușinare. Acesta a declarat jurnaliștilor veniți la protestul organizat de PPDA și PAS că protestează față de neadmiterea lor la televiziunea publică. Asta chiar dacă joi, Moldova 1 a organizat o masă rotundă, la care au fost prezenți și reprezentanții opoziției de dreapta.

La acel eveniment a fost anunțat că Moldova 1 va organiza săptămânal ”Ora partidelor”, în care toate formațiunile politice, inclusiv PPDA și PAS, vor putea să-și expună viziunile. Mesajul lui Năstase este lipsit de coerență. Acesta afirmă că este dreptul postului public de televiziune să-și facă grila de emisie. Dar în continuare declară că Moldova 1 ”a profanat ideea lor și a venit cu ora partidelor, ignorând voința populară”. Acesta îi are în vedere pe cei 400 de oameni, potrivit poliției, care au venit la protestul din 17 septembrie, în față la Moldova 1.

La acțiunea de astăzi s-au adunat câteva zeci de oameni. Mai mult, Năstase a încercat să exercite influență asupra presei, care să reflecte manifestația de astăzi așa cum îi convine lui și să nu atragă atenția asupra numărului mic de participanți. Fiind întrebat câți oameni sunt așteptați la protest, Năstase a spus că ”vor fi atâți câți vor reuși să vină”.

Poate și o știre cum au compromis protestele de-a lungul timpului și cum fac acum protest pe mioxt, pt care au semnat peste 800 de mii și toate sondajele arata ca oamenii au vrut schimbarea etc

Autor: SV
01.10.2017 Actual
422
0

Comentarii 0