Sursa imagine: luchianiuc.com

Blogger: ”Liberalii îmbogățesc și își trag presă. De unde au bani pentru toate aceste creaturi media?”

Bloggerul Eugen Luchianiuc afirmă că Partidul Liberal investește în ultimul timp în mai multe instituții media și se întreabă de unde formațiunea ia bani.

”Liberalii au avut mereu dorință de a avea presă, site-uri, televiziuni. Acum dețin NorocTV, Vocea Basarabiei și o duzină de site-uri mai mult sau mai puțin citite. Ultima vreme la acestea din urmă s-a alăturat și actualMD. Se creează uneori impresia că în duet cu Secăreanu este și Grozavu. Aceleași titluri și abordări de mesaje. Doar că mai puțin incisive. Interesant, oare la actual.md tot Ghimpu, personal, așa cum o face la NorocTV, alege pe cine să angajeze? Oare toți și, mai ales, toate, trec prin cabinetul lui Mihal Fiodorovici? Partea cea mai interesantă, cred eu, e alta. De unde au ei bani pentru a finanța toate aceste creaturi media? Ei nu-s la putere să aibă bani, și nici nu stau pe țevile de bani din rusia sau europa ca să-și permită să cheltuie la stânga și la dreapta. Sau poate Veaceslav Untilă de la Curtea de Conturi și Ruslan Munteanu de la SIS le aduc bani atâția ca să poată înreține presa?”, se întreabă Luchianiuc.

Acesta mai scrie că dintre toți finanțatorii PL-ului – Topală, Chirinciuc, Dârda a rămas doar Iurie Nastas. ”Poate reușește el să-i plătească pe toți?”

Autor: Ion Vasilos
30.09.2017 Opinii
3674
0

Comentarii 0