Sursa imagine: deschide.md

Andrian Candu: Opoziția trebuie să-și desemneze un lider, care să participe și să se implice în procesele instituționale

Opoziția este invitată să-și desemneze un lider, care ar urma să participe și să se implice mai mult în procesele instituționale. Declarația a fost făcută de către președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul briefing-ului de după ședința săptămânală a Partidului Democrat din Moldova.

Potrivit șefului Legislativului, dacă va fi cazul, vor fi făcute o serie de modificări legislative pentru a face mai transparent actul guvernării și a facilita accesul opoziției în implicarea și monitorizarea proceselor instituționale.

”Este normal ca puterea sa fie mai transparentă și să ofere informații reale. Nu este o ofertă de parteneriat, este ceva ce puterea vrea să ofere opoziției, pentru a fi și mai implicați în structura statului. Oferta este făcută și sperăm că vor avea înțelepciunea de a găsi comunicare pentru a desemna acel reprezentant”, a declarat Andrian Candu.

Autor: SV
26.09.2017 Actual
314
0

Comentarii 2

  • Maia Sandu:

    Eu am sa vin in calitate de lider. Eu sunt mai buna ca Andrei, deci sper sa ma inteleaga.

    26.09.2017 14:42
  • Vova:

    Pe cine să-l pună ei ? Pe Suslari cel care vorbește de parcă ar striga la gamafon și este un porst și un mincinos de toată greața.

    26.09.2017 15:06