Sursa imagine: hotnews.ro

Fost consilier al președintelui Băsescu, despre Maia Sandu: Are mai multe probleme de imagine după declarațiile sale despre unire

Fostul consilier al ex-președintelui României Traian Băsescu, Iulian Chifu, trece în revistă  întâlnirea liderilor opoziției de la Chișinău – PAS, PPDA și PLDM, cu Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal din România. Într-un editorial pentru portalul Deschide.md, Chifu analizează șansele fiecăruia din partidele de opoziției să acceadă în Parlament. În paralel, acesta scrie că președintele PPDA, Andrei Năstase, este un nedemocrat convins și un procuror comunist. Calificările vin după ce Năstase a adresat o scrisoare autorităților române cu acuzații la adresa unor instituții media din Moldova, finanțate de statul vecin.
 
„Maia Sandu și Andrei Năstase nu au știut ce li se întâmplă și cât contează luările lor de poziție, gradul de deschidere, înțelegere și calitățile lor de lideri. Năstase s-a discreditat cu referințele la mass media, dovedindu-se un nedemocrat convins, procuror comunist în spirit și proceduri, incapabil de flexibilități”, notează Chifu pentru Deschide.md.
 
Referindu-se la lidera PAS, Maia Sandu, Chifu spune că aceasta nu are abilitatea de a asculta părerea altora, dar și că are mai multe probleme de imagine după declarațiile sale despre unire.
 
„Maia Sandu, mai rasată și coerentă ca lider, dar fără abilități sociale și cu probleme majore de a asculta părerea celorlalți și de a lucra cu consilierii, darămite în echipă, fără a mai aminti episodul cu istoria României care i-a adus anularea unor invitații la București”, mai notează consilierul fostului președintelui român în editorialul semnat pentru Deschide.md.

Autor: SV
26.09.2017 Actual
373
0

Comentarii 1

  • Victor:

    atît Maia cît și Năstase sunt niște ipocriți , niște mincinoși și profitori, ei au scos lumea în stradă, pe fric și cald, doar să obțină devidente politice )

    26.09.2017 14:17