Sursa imagine: publika.md

Opinia scriitorului Andrei Strâmbeanu despre Maia Sandu și Andrei Năstase: „Nu-i ascultă nimeni, n-au niciun mesaj, n-am auzit de ceva concret"

Liderii opoziției de dreapta, Maia Sandu și Andrei Năstase, nu au un proiect concret și un mesaj bine consolidat, iată de ce au reușit în scurt timp să dezamăgească populația. De această părere sunt jurnalistul Petru Bogatu și scriitorul Andrei Strâmbeanu, invitați ai emisiunii Fabrika din seara zilei de luni.

„Nu-i ascultă nimeni, n-au niciun mesaj în capul lor și Maia Sandu și ăștia. Nu se ocupă de lucruri adevărate. N-am auzit-o pe Sandu, nu l-am auzit pe Năstase, n-am auzit de ceva concret", a declarat scriitorul Andrei Strâmbeanu.

Jurnalistul Petru Bogatu susține că în afară de „batista pe țambal”, care înseamnă, de fapt, avantajarea Moscovei, opoziția nu are vreun proiect concret și viabil.

„Opoziția nu are niciun proiect, niciun program în afară de batistă pe țambal. A pune batista pe țambal înseamnă a renunța și a lua spre direcția opusă, spre Moscova", a declarat acesta.

De asemenea, scriitorul Andrei Strâmbeanu spune că, deși a pus mari speranțe în liderul PAS, Maia Sandu, aceasta l-a dezamăgit în scurt timp demonstrând că își dorește doar să ajungă președinte.

„Am avut dragoste la început pentru dânsa și credeam. Dar la noi cum vine un tânăr politician, cum te dezamăgește. Pe dânsa nu o interesează problemele Moldovei. Ea vrea să ajungă președinte. De ce să ajungă președinte, nu ne spune. Spune că va fi mai bine dacă devine ea președinte. Cum o să fie mai bine, eu nu știu", a adăugat Strâmbeanu.

Autor: SV
26.09.2017 Opinii
1872
0

Comentarii 3

 • Tarnacop:

  Pentru oameni "de arta" - Plohotniuc e mai explicit, caci nimeni nu poate supravietui din cele scrise.

  26.09.2017 10:37
 • Petru:

  Lumea începe să prindă la minte și să înțeleagă că atît Maia cît și Năstase sunt niște clouni politici, da nu politicieni.

  26.09.2017 10:57
 • Vadim:

  Tot mai multi oameni inteleg ca Maia si Nastase sunt absolut inutili si in afara de proteste fara sens nu sunt in stare de nimic.

  26.09.2017 10:59